Saturday, January 17, 2015

I am a plant

Hello everyone! I am terribly sorry but this video is only in Finnish. Next time I will write something in English too!

Yllätysvideo! Jee! Oli muuten yllätys itsellenikin, että mitään kuvasin. Puhelen tässä videossa vähän tyylistäni tai oikeastaan enemmän siitä, mitä minusta oletetaan ennakolta sen takia. Kuten ehkä jossain vaiheessa videota huomaatte, en ota tässä itseäni mitenkään turhan vakavasti. Koko juttu on muutenkin maustettu aika ajoin hyvinkin vahvalla itseironialla. Pahoittelen, että kuvanlaatu on niin itkettävän huono. Harkinnassa olisi kunnon kameran osto tulevaisuudessa, mikäli enemmän taas videoista innostun kaikkien näiden vuosien jälkeen.

16 comments:

 1. Ihana video! Piristit mun päivää! :)

  ReplyDelete
 2. Sanomattakin selvää, että samanlaisia kokemuksia on ollut. Ei niin paljon tai radikaaleja, mutta aika häpeilemättä porukka tuppaa kadulla tuijottamaan. Hauskaa on se, että ihmisten arviointi iästä menee välillä ihan metsään, jos päällä sattuu olemaan yleistä keskiarvoa enemmän nahkaa tai naamavärkissä meikkiä: "Ai mä luulin että sä oot jotain 24!"

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meikki nuorenta, mutta toisaalta voi myös vanhentaa. Kuten mottoni menee: "Jos en näytä drag queenilta, meikkiä ei ole tarpeeksi". Sillä pakkelikerroksella saakin jo muutaman ylimääräisen ikävuoden naamavärkille :D Toimii vielä näin siloposkisena kaksikymppisenä ihan edukseen. Minuakin todella luullaan usein vanhemmaksi kuin olen.

   Delete
 3. Samaistun tohon, että porukka luulee että on pelottava tai jotenkin epäsosiaalinen tai mitälie. Tulee vaan semmonen huono fiilis siitä et minkä takia ihmiset luulee että on joku hirvee bitch vaikkei edes tuntis. :( Hyvä video ja puhuit asiaa!

  ☆ Daily Fuckery ☆

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! C: Toi on varmaan ikävin ennakkoluulo ja sitä kuullessaan ei voi kuin kysyä, että miksi... oi miksi.

   Delete
 4. Hyvä video! :3 Ja asiaa todellakin. Multakin on kysytty hyyyyyyyvin monta kertaa, mitä tyyliä edustan. Yleensä vastaan nykyään olevani gootti ihan vain siksi, että pääsisin kiusallisesta tilanteesta pois, eikä vastaus ole ihan hirvittävän kaukana totuudesta. Mua on myös luultu pelottavaksi... ;____; Ja JOKA IKINEN KERTA, kun lähden ulos kotoa - *tuijotus* *tuiiiiiiiiiiiiijotus* *hölmistynyt tuijotus* *vihainen vastaava*

  Jaan tuskasi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aina ei jaksa jäädä selittämään, eikä tarvitsekaan! Mä vastaan melko usein vain, että en tiedä itsekään mitä tyyliä edustan :D Tuijottelu, juu. Pikkukaupungissa asuneena aika hulvattomia kokemuksia siitä.. haha.
   Mutta kiitos kehuista ^-^

   Delete
 5. Ihana video <3 <3 Mul ehkä yks isoin mitä oon kohdannut näiden asioiden tiimoilta on juuri se sellainen uber vanhanaikainen käsitys että tytöt/naiset tosiaan tekee KAIKEN mitä koskaan saavat aikaan; miehiä varten!! Me meikataan miehiä varten, me jumpataan miehiä varten, jos opetellaan kokkaamaan niin se on miehiä varten... KAIKKI mitä vaan tekee niin tarkoituksena on saada mies. :'''DD Et jotenki yhteiskunta ei sitten loppujen lopuksi vieläkään tosiaan tajua sitä että modernit naiset tekee mitä tekee ITSENSÄ VUOKSI ja ITSELLEEN... tai omg, TOISILLE NAISILLE!! :D Sitä on kivaa vetää rytkyt päälle ja maalata naama ja sit perseillä kavereiden kanssa :D Et sitä elää (kai) vain kerran, ja meillä on vaan tää yksi naama... Sitä on joskus oikeasti hauska vaihdella ja tuoda eri osia siitä esiin meikeillä <3 Mikäs sen mahtavampaa kun löytää uusia tapoja näyttää ihan erillaiselle kun yleensä :D Et ihanaa kun tästä aletaan puhua vaan enemmän ja enemmän...
  Ja noi ennakkoluulot on jotain ihan järkyttävää, joista niistäkin varmaan vaan raapaisit pintaa... xD Se mitä ihmisten mielissä liikkuu kun näkee jonkun jolla on maalit naamassa ja röyhelöä tai lateksia päälle niin ihmiset kuvittelee mitä ihmeellisimpiä asioita... They're JUST clothes and make-up!! Et tietty ne on joillekin puhdas elämäntapa ja haluavatkin näyttää pelottavalle tai mielipuoliselle tai viattomalle tai mille nyt kukin haluaa, mutta kun niin monelle ne on vain vaatteita, muotia, jolla ilmaista itseään, persoonaansa ja piristää omaa elämää....
  Mutta siis joo, pohdiskellut usein samoja asioita ^_^ Ja lokerot hittoon.... Ei ole ihmistä joka mahtuisi vain yhteen lokeroon, ja on ahdistavaa edes yrittää. Miksi rajoittaa omaa elämää?
  Aaaanyways... Ihana video ^_^ <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aamen tuolle kaikelle. Olisin voinut avautua näistä aiheista varmaan vaikka kaksi tuntia, mutta ajattelin, että tuommoisen kahdeksan minuutin videon saattaa joku jaksaa katsoakin :D Totta tosiaan, täällä ollaan varmaankin vain kerran, niin miksipä ei sitten näyttäisi juuri siltä kuin tekee mieli?
   Ja jeee, kiitos paljon ^-^ ♥

   Delete
 6. Mie mietin tuota "pelottava" juttua sillee, että vaikutat sellaiselta vauhdikkaalta ja ulospäinsuuntautuneelta ja äänekkäältä persoonalta, mitä jotkut ihan tosissaan pelkää, ja vaikket oliskaan hirveän paljon noita adjektiiveja, niin sinusta voi saada sellasen kuvan jo pelkästään ulkonäönkin perusteella. Jos mietin omalle kohdalle, niin minustakin vois helposti saada sellasen kuvan kun olen vaikka loleissa, kun oikeasti mieluummin istun kotona hiljaa. Ja sehän on kans totta että oma käyttäytyminenkin muuttuu aina vähän sen perusteella, miten on itsensä laittanut. Jos on vauhdikas päivä muutenkin, ja sitte pukee värikkäät kreisit vaatteet, se olo vain korostuu, ja sitte ihmiset kattoo että huhhuh mikä turbohiiri.

  Mie kohtaan ihan hirveän harvoin noita kyselijöitä jostain kumman syystä. Joskus tullaan vain sanomaan jotain että hienot kuteet tai jonnet huutaa perään leidigagaa (?!), mutta ehkä sitte oon niin pelottavan näköinen, ettei uteliaat uskalla tulla kysyyn ;___;

  Tai sitte pitäis muuttaa isompaan kaupunkiin. Takapajulassa tuijotetaan vain.

  Joo ja lokerointi! HNNNGH tiiän kyllä miksi ne sanat on olemassa ja miten paljon ne helpottaa asioista/muodista/elämäntyylistä/musiikista puhumista, mutta hankalaaaaaaaa! Olen just tällanen sekasikiö (blackmetal-goottirock-industrial-folkhumppa-viulunyyhkymusiikki-lolita-noita-keiju-peikko) ja sitte ihmiset kysyy jotain "mitä kuuntelet?" ja "mitä tyyliä edustat?" ja mietin että voooi juma oletko varmasti valmis tähän keskusteluun...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo, mitä ensiksi sanot, voi olla ihan totta. Toisaalta en kuitenkaan ole niin ulospäinsuuntautunut (heti) aidossa sosiaalisessa tilanteessa samalla tavalla kuin vaikkapa tällä videolla. On kuitenkin ihan totta, että joku voi olettaa minun olevan, jos kerran uskallan pukeutuakin rajusti. Huomaan ihan samalla tavalla ujostelevani rohkeita ja kovaäänisiä ihmisiä aluksi. Yritän vain kovasti, että en vaatteiden perusteella vetäisi luonneanalyysejä kenestäkään etukäteen ^-^
   Kiva pointti muuten kun sanot, että käyttäytymisesi muuttuu jossain määrin vaatteidesi mukaan. Monellakohan niin on? En huomaa itsestäni samaa.

   Mutta hahaa, voisin kertoa aika hulvattomia juttua siitä, millaisia katseita ja kysymyksiä sain, kun asuin Pohjois-Savossa. Osasta tuli paha mieli, mutta toisaalta tosi moni pisti vain naurattamaan :D (Ranskassa mua sanottiin viis kertaa viikon aikana Lady Gagaksi?)

   Delete
 7. Ramen to all that! Myös mua on sanottu pelottavaksi ja tosi moni mun nykyinen kaveri on ensin pelännyt mnua :D Vissiin ne luuli et puren tai jotakin..
  Ja tuo "meikkaat vaan miehiä varten". Niin rasittavaa! Mie myös alotin kuulemma tankotanssin että saisin miehiä, ja mallihommat! Joo, miehiä miellytän vain! En tee sitäkään siksi että se on minusta kivaa ja sekin on yksi tapa ilmauista itseään. paska vaan että niitä miehiä ei kiinnosta meikit, mekot, eikä ees se tankotanssi. Miksi ylipäätään pitäisi olla joku tuollainen "syy", eikö mitään voi tehdä vain siksi että se on kivaa? Ei, vaan aina pitää sitten alkaa selittämään miksi meikaat noin, miks sulla on tuollaset vatteet, miksi,miksi, miksi, miksi, oi miksi sinä haluat näyttää juntilta? Pahinta tuo on baarissa, selvinpäin ei juuri kukaan kysele (koska oon niin pelottava, höhöö!)

  Oli muuten tosi hauska video :D ootan innolla et nähdään lolita-miitissä ja ilmeisesti myös burleskifesteillä ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta kai teen kaiken miesten vuoksi, koska kukapa nyt ei haluaisi saada miestä ulkoisten avujensa ansiosta luonteensa sijaan? On kivaa, että miehiä on olemassa ja vielä kivempaa olisi, jos joku heistä ehkä joskus kiinnotuisi minustakin, mutta ihan viimeiseksi heitä joillakin peruukeilla ja pitsimekoilla yritän houkutella :'D Pöh pöh!
   Mut joo. Baarit... on pahoja paikkoja, ja mitä pienempään kaupunkiin menee ja mitä myöhempi on, sitä luovempiin ristikuulusteluihin voi joutua.

   Kiitos paljon kehuista! ^-^ Minäkin odotan innolla, että päästään näkemään molemmissa, niin miitissä kuin burleskifestareilla. Olen halunnut jo pitkään jutella kanssasi ihan kasvotusten. Sitä odotellessa!

   Delete
 8. Tosi kiva postaus. OwO  Hahah, nuo naamiais ja polttarikyselyt on kyllä niin kuultu :'D Itse aina juuri coniin mentäessä oon kuullut mummoilta/vanhemmilta ihmisiltä et onkos polttarit menossa. (Mun tyylistä ei kyllä oo vielä mitään sanottu, mut... hmh... vielä "kehittymässä" se oma tyyli :DD)

  Mua on kans sanottu pelottavaksi! (vai voiko näin pieni ihminen edes olla pelottava, who knows) Tai toinen, mitä minulle on sanottu/luultu, että olen LAPSI :'D Jotenkin loukkaavaa, kyllä.

  Itse en ainakaan muista et olisin pelännyt sinua, kun ekan kerran näin :'DD Mutta tosi mukava postaus, piristi iltaa kummasti!
  Ja nähdään hei Helloconissa! Olisi tosi mukava nähdä taas pitkästä aikaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! ^___^
   Hauska kuulla, että ihan kaikki eivät minua pelkää. Toisaalta on varmaan aika vaikea pelätä tyyppiä, jonka näkee viikosta toiseen teatterissa tekemässä typeriä improharjoituksia hikivaatteet päällä :D En tiedä miksi sinä olisit pelottava? Olethan itse herttaisuus!

   Nähdään Helloconissa!

   Delete

:B