Tuesday, July 22, 2014

The Field Where I Died

Ajelin tänään aikani kuluksi Lapinlahdella ja nakitin hovikuvaajani pikakahvin (joka selkeästi tarvitsee kohta oman tägin tähän blogiin) hommiin kameran taakse. Olen pitkään haaveillut jostakin peltoteemaisesta photoshootista ja nyt kun valoa vielä riittää ja kesää on, niin tänään sitten tehtiin ideasta todellisuutta. Älkää antako pitkän vaatetuksen hämätä, oli oikeasti todella kuuma päivä.

Today I drove to Lapinlahti and met my friend pikakahvi who has the honour - or burden - to take photos of me often. I've wanted to take some photos in a field for a long time and since it's summer and there is still enough light, we decided to take those photos now. Don't let my clothes fool you, it was very hot day in Finland today.


Kuolemanvakavista ilmeistä huolimatta kuvailu oli oikein rattoisaa, vaikka aivot bonnetin alla kiehuivatkin.

Despite my gloomy  facial expressions, I really enjoyed this photoshoot. My brains were boiling under that bonnet, though.

Mekko / Dress : Moi-même-Moitié - "Holy Stained Glass" Long OP
Bolero : Moi-même-Moitié
Bonnet : Angelic Pretty

Jos joku muuten miettii, missä neljäs osa Japanipostauksista on, niin päätin, että sitä ei tulekaan. Ei minulla loppujen lopuksi kamerallani niin mielenkiintoisia kuvia ole enää jäljellä ja luulen muutenkin, että kolmessa merkinnässä on enemmän kuin tarpeeksi.

If you are, by the way, wondering where the fourth entry about my journey to Japan is, well, I am not going to write it. I noticed that there really aren't enough interesting photos in my camera anymore and I think that three posts about Japan is more than enough, actually.

Mikäli muuten missasit eilisen blogipäivitykseni ja etsit lyhyttä kesäluettavaa, niin tässäpä linkki omituiseen novelliin.

6 comments:

 1. Kivoja kuvia! Tyksin jotenkin niiden tunnelmasta~

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! c: Kieltämättä asun ja ympäristön välillä on ihan mielenkiintoinen kontrasti.

   Delete
 2. Kauniita kuvia ootte saanu aikaan ❤
  Peltojutut on kyllä Suomen semmoinen tavaramerkki..pitäisi itsekin joskus toteuttaa. ^___^
  Tuo lähikuva kukkien kanssa on muuten todella upea!

  ~ Frillycakes ~

  ReplyDelete
 3. voi kun pukeudut ihanasti! ^-^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oiii, kiitos! C: Ihana kuulla, että olet sitä mieltä.

   Delete

:B