Saturday, May 17, 2014

10 Things

Moro! Lupailin videopostausta erinäisillä sosialistisen median kanavilla ja tässä hän olisi. Jostain käsittämättömästä syystä se on englanniksi ja syvästi pahoittelen mahdollisesti korvianne vihlovaa aksenttia. Englannin puhuminen julkisesti ei ole ikinä ollut minulle luontevaa. Suomeksi filmatessa en yleensä ole lainkaan hermostunut, vaan turiseminen tapahtuu aika luontevasti, mutta tätä kuvatessa teki mieli kiivetä pitkin seiniä. Joka tapauksessa, kyseessä on siis video, jossa listaan kymmenen asiaa, jotka haaveilen tekeväni.

Hi! I promised a video post on Instragram and Twitter, so here it is! For some reason I thought that it would be a good idea to film it in English. Well, a fatal mistake. I was very nervous while filming! This is very uncommon, since when filming in Finnish, I'm not usually nervous at all. Anyway, in the video I'll list 10 things which I want to do in my life. I hope that you like it!


Tosiaan, jos teette videon / merkinnän samasta aiheesta, niin ilmoittakaa kommenteissa linkki blogiinne, niin käyn katsomassa!

If you record a s video / write an entry about this subject, please give me a link to your blog so I can check it out!

2 comments:

  1. joo mitennii hermostuttaa, ei susta paista semmonen yhtään! :D oot söpö ja inspiroiva, ihanaa että uskalsit tehä videon englanniksi! hyvin saapi selvää ja kuulostaa kivalta c:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hermostutti kyl, huomaan ite miten kireänä oon tossa ;_; Mut ei se kuulemma ikinä näy, jos jännitän jotain. Hyvä juttu, höhö? Ja kiitos ihana liejja. Olet paras!

      Delete

:B