Sunday, February 9, 2014

Buy or Die

Ohoi! Pientä tyyliasioiden päivittelyä ajattelin harrastaa tällä kertaa. Postilaatikosta ropisivat lopultakin viimeisimmät hankintani. Totta puhuen olin itsekin melko yllättynyt vaatteisiin tälläytyessäni, nimittäin hoksasin viimeinkin miten eri suuntaan tyylini on alkanut jalostua siitä, mihin kuvittelin sen joskus lähtevän. Liekö sitten syynä huomattava hoikistuminen vai mikä, mutta kaappiini on alkanut lähiaikoina kerääntyä niin lyhkäisiä shortseja kuin sellaisia paitojakin, joita en ennen olisi ikinä kehdannut laittaa päälleni. Sen lisäksi muutama väritäpläkin on ilmaantunut niin kovin mustavalkoiseen vaaterepertuaariini.
Yhä harvemmin tulee pynttäydyttyä pitkiin hameisiin ja vanhanaikaisiin röyhelöihin, sillä niissä on kovin raskasta olla. En kyllä edelleenkään ole kyllästymässä vanhanaikaisiin vaatteisiin, niiden käyttö on vain harventunut ja arkinen tyyli muuttunut jotenkin ”helpommin kannettavaksi” ja istuvammaksi.

Päätin kokeilla hiustenpidennyksiä ensimmäistä kertaa ja tilasin pari pakettia synteettisiä hiuksia. En tiedä kuinka aktiivista lisäkkeiden käyttö tulee olemaan, joten ajattelin ensin kokeilla tekohiuksilla ja jos innostuisin, niin vasta sitten investoida kalliisiin aitohiuksiin. Nuo suorat lisäkkeet yltävät itse asiassa lantiolle asti ja ovat yllättävän laadukkaat, vaikka maksoivat sen noin yhdeksän dollaria. Ebaysta imaisin.

Ebaysta hankittu on myös tuo kukkapanta. Yleisurhoollisuusmitali Bela Lugosin kuvalla sen sijaan oli lahja, jonka sain itse asiassa uutena vuotena. "Mitalin" on suunnitellut Katariina Guthwert.


Ripsiarsenaalikin kasvaa, tällä kertaa alaräpsyttimiä Ebaysta.

Kokeilin myös ensimmäistä kertaa tilata Sheinsidelta. Ilahduin siitä, että nettikaupan hintataso on melko inhimillinen. Suurin osa vaatteista, joita ihailin oli tosin loppuunmyyty ja toimitusaika venähti yli kahteen viikkoon, mutta enemmän minulle kaupasta positiivinen kuva jäi.


Niin tosiaan, tilasin jotakin värikästä. Tämä shortsihameasia on aivan ihanan pehmeää kangasta.


Korvakorut, tosin oikealla olevat ovat H&M:ltä.


Ahaha, ja sitten nämä. Yleisesti ottaen karsastan niittirintaliivejä, mutta jotenkin tuotenimi "tassel bra" möi itsensä minulle ja burleskin uraa silmälläpitäen nuo härpäkeliivit ovat aivan mahtavat. En yhtään tiedä missä noita käytän, mutta olen kyllä tarpeeksi hullu keksimään jonkun käyttötarkoituksen myös burleskifantasioideni ulkopuolella.


Sitten ihan H&M:n ostoksia nämä, napapaidoiksi noita kai voi sanoa.

Siinäpä oikeastaan tärkeimmät. Joitakin oikeasti näyttäviä asukuvia huvittaisi pitkästä aikaa ottaa, jahka aikaa järjestyy ja saan hovikuvaajani Iisalmeen. Ellei tässä kuussa, niin viimeistään maaliskuussa, jolloin minusta tulee työtön pummi ja sammaloidun pääsykoekirjojeni kanssa.

Vielä voisin esitellä tämän sneak peek-kuvan Helsinki Burlesque Festival-asustani, jonka jaoin jo aiemmin Instagrammissa. Meikki on vielä suunnitteluvaiheessa. Onko kukaan tulossa kyseisille festivaaleille helmikuun lopussa?

Eilen sipsuttelin kulttuurikeskuksella tämmöisenä. Kävin katsomassa musikaalin My Fair Lady, johon siskopuoleni äiti on ommellut kaikki puvut.

Omien näyttelemisjuttujen takia on tullut tauko nenälävistyksen pitämiseen, mutta viimeinkin olin tarpeeksi viitseliäs ja laitoin sen takaisin. Ikävä oli jo!


Lopuksi vielä kuva... pöytäkalenteristani. Koska se on The Rose of Versailles-kalenteri! Pitää minut iloisena aina, kun istuskelen työpöydän ääressä.

4 comments:

 1. minä oon tulossa helsinkiburlesqueen! kuten jo tiesitkin :D burleskia olisi nähtävissä myös 15.2 kustom kulture showssa jonne oon myös menossa. "TROPICAL EXOTICA BURLESQUE SHOW
  by: Bettie Blackheart, The Itty-Bitty Tease Cabaret, Kiki Hawaiji and Sandy Jungle"

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaa, tiesin :D Nähdään siellä! Pirulauta, kun ei taida 15. päivä olla mitään saumaa päästä tasselinpyöritystä katsomaan. Oon kyllä yhtä vaille kaikki nuo burleskiesiintyjät nähny, vai peräti kaikki.

   Delete
 2. Aah, itse olen haaveillut niittirintsikoista jo pitkän aikaa, muttei mitään hajua, minkä kanssa niitä aion julkisilla paikoilla käyttää : D Jospa mä kehittelisin jotain niiden ympärille, jahka saan tilattua...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vähän tosiaan sama ongelma itsellä, mutta kyllä minä vanhana pervona jossakin saan niitä liivejä esiteltyä. Jakku vaan päälle, niin heti on asteen säädyllisempää :D

   Delete

:B