Tuesday, December 24, 2013

Hyvää joulua!

Onnellista, joskin vähälumista joulua kaikille! Maristola aloitti keskitalvenjuhlan aaton vierailemalla isän vanhempien luona. Seuraavaksi tämä kukkapää jatkaa matkaansa mummolaan viettämään loppuillan äidin, isosiskon sekä muutaman muun otuksen kanssa. Olkoon joulunne rauhallinen, täynnä iloa sekä lämmintä perhe- tai kaverihenkeä ja tuokoon joulupukki myös muutaman pienen paketin!

Sain eilen valmiiksi toissapäivänä aloittamani muotokuvan Gothique Prince Kenistä. Yritin etsiä mahdollisimman muokkaamatonta referenssiä tähän, koska piirtäessä minua kiinnostavat varjot ihmisten kasvoilla ja näillä goottimuusikoilla on paha tapa antaa valkaista naamansa promokuviin. Sen verran taiteellisia vapauksia kuitenkin otin, etten pahastu, jos jollekin yhdennäköisyys malliinsa tässä piirroksessa ei ole aivan ilmeinen. Suuri jouluaamun ilonaihe oli kuitenkin, kun itse GPK oli kommentoinut naamakirjassa piirrosta kauniiksi. Se on kehu, joka riittää minulle!

2 comments:

 1. GPK, miksen heti tajunnut! :_D Siitä tosin on aikaa, kun viimeksi kuuntelin häntä, ehkä voisin virkistää muistia ja pistää soimaan.

  Hyvää joulua myös sinnepäin maailmaa c:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Goottibarbie Kenhän se siinä c: GPKISM soimaan vaan!
   Ja kiitos kiitos!

   Delete

:B